Број на текстови објавени денес: 46
Subscribe to RSS

Му ја крадат победата на Андреј Жерновски?

прочитано 6,189 пати
25-03-2013 20:53:23

НОВИОТ БРОЈ НА ДНЕВНИОТ ВЕСНИК „ФОКУС“ ДОНЕСУВА:

 

Вла­ста не мо­же да се по­ми­ри со за­гу­ба­та во цен­тар

МУ ЈА КРА­ДАТ ПО­БЕ­ДА­ТА НА АН­ДРЕЈ ЖЕР­НОВ­СКИ?

 

Ре­а­ги­ра­ат наб­љу­ду­ва­чи­те на из­бор­ни­от про­цес

ОБ­СЕ ЗА­БЕ­ЛЕ­ЖА­ЛА ДЕ­КА ГЛА­СА­ЧИ­ТЕ БИ­ЛЕ ЗАП­ЛА­ШУ­ВА­НИ

 

За да ја прослави победата

ДЕ­ХА­РИ СО КО­ЧИ­ЈА И СО БЕЛ КОЊ ЌЕ СЕ ПРО­ШЕ­ТА НИЗ КИ­ЧЕ­ВО

 

Три ме­се­ци по бесп­лат­но­то бол­нич­ко ле­ку­ва­ње

ПЕН­ЗИ­О­НЕ­РИ­ТЕ ЌЕ ГИ БАН­КРО­ТИ­РА­АТ БОЛ­НИ­ЦИ­ТЕ?

 

ЧИТАЈТЕ ВО НОВИОТ БРОЈ НА ДНЕВНИОТ ВЕСНИК „ФОКУС“!

 

GOLEMAfokus26032013

1 коментар

Либертас нема да објавува содржини кои што содржат повикување на верска, расна, национална омраза, содржат директни повици на насилство или пак дискриминираат по основ на родова, социјална, етничка припадност или сексуална определба. Либертас нема да дозволи коментари на корисници кои што содржат говор на омраза.

Останати вести

ВО ЖИВО: Протестот пред Влада

ВО ЖИВО: Протестот пред Влада

Преку видео стримингот на НОВА следете го во живо протестот пред Владата кој започна по „бомбата“ за Мартин Нешковски објавена од страна на лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

ФОТО: Еден од полицајците пред Влада го напушти кордонот и премина кај граѓаните

ФОТО: Еден од полицајците пред Влада го напушти кордонот и премина кај граѓаните

Репортерот на Либертас од протестот пред Владата јавува дека еден од полицајците задолжен да ја чува Владата го напуштил кордонот и преминал на страната на демонстрантите. Ова предизвика воодушевување кај граѓаните. Претходно: ФОТО+ВИДЕО: Граѓани ги прескокнаа оградите и стигнаа пред вратите на Владата Протестот пред Владата доби драматичен тек откако група граѓани ги прескокнаа оградите,

ФОТО+ВИДЕО: Граѓани ги прескокнаа оградите и стигнаа пред вратите на Владата

ФОТО+ВИДЕО: Граѓани ги прескокнаа оградите и стигнаа пред вратите на Владата

Протестот пред Владата доби драматичен тек откако група граѓани ги прескокнаа оградите, го пробија кордонот полицајци и стигнаа пред вратите на Владата. Во групата се наоѓа и братот на Мартин Нешковски кој сакаше да влезе во Владата, но беше спречен од полицијата. Се извикуваат барања за оставки од инволвираните во случајот. Стигна и полициско засилување пред

ФОТО: Започна протестот пред Владата поради прикривањето на убиството на Нешковски

ФОТО: Започна протестот пред Владата поради прикривањето на убиството на Нешковски

Пред малку пред Владата започнаа да се собираат граѓани кои го започнаа протестот против полициската бруталност кој се најавуваше преку социјалните мрежи. Протестот од минута во минута е се помасовен. Протестот доаѓа по објавувањето на 29-та „бомба“ на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, во која беа објавени снимки за прикривањето на убиството на Мартин Нешковски.

(ВИДЕО) Заев на новинарски прашања: Во Македонија се случува огромно граѓанско обединување

(ВИДЕО) Заев на новинарски прашања: Во Македонија се случува огромно граѓанско обединување

Одговори на новинарски прашања на Зоран Заев, претседател на СДСМ:  П1: Господине Заев, бидејќи има повици за поширок опозициски фронт. Околу што би можело да се обедини тој фронт, како програма, како платформа, освен нели, околу тоа, да се смени власта на Никола Груевски? Социјалдемократскиот Сојуз и опозиционите партии, почнаа еден ваков процес, ќе ве потсетам,

ВМРО-ДПМНЕ смета дека и снимките за Нешковски се креирани, сечени и монтирани

ВМРО-ДПМНЕ смета дека и снимките за Нешковски се креирани, сечени и монтирани

„Очигледно е дека Зоран Заев и СДСМ свесни за силата на доказите кои говорат за нивното незаконско работење, и соочени со пропаста на нивното мрачно сценарио и немањето на поддршка на граѓаните, се обидуваат преку објавување незаконски стекнати, креирани, сечени и монтирани материјали кои немаат врска со политички контекст и не индицираат никакво незаконско работење,

Јанкулоска на прес конференција во 17:45

Јанкулоска на прес конференција во 17:45

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска во 17 часот и 45 минути ќе одржи прес-конференција во просториите на Владата на Република Македонија. Пресот доаѓа по обелоденувањето на бомбата за убиството на Мартин Нешковски. (ВИДЕО) Бомба бр.29 – Заев: Слушнете како Груевски се обидел да ја убие вистината за Мартин Нешковски!

(ВИДЕО) Интервју на НОВА со братот на Мартин Нешковски: На мајка ми не и дозволив да ја слуша бомбата, која мајка би го издржала тоа

(ВИДЕО) Интервју на НОВА со братот на Мартин Нешковски: На мајка ми не и дозволив да ја слуша бомбата, која мајка би го издржала тоа

По денешната објава на „бомбата” за убиството на Мартин Нешковски, неговиот постар брат во интервју за НОВА ја раскажува голготата на неговото семејство во потрага по правдата за убиството на нивниот син и брат Мартин Нешковски. „На мајка ми не и дозволив да ја слуша бомбата, која мајка би го издржала тоа” вели Александар.  

ВИДЕО: Протестите против полициската бруталност во 2011

ВИДЕО: Протестите против полициската бруталност во 2011

Преку видеото од јуни 2011 ве потсетуваме на протестите на младите организирани преку социјалните мрежи против полициската бруталност, кои се случуваа по убиството на Мартин Нешковски. Денес Заев ја објави 29-та бомба во која објави нови детали за убиството и обидот за прикривање. (ВИДЕО) Бомба бр.29 – Заев: Слушнете како Груевски се обидел да ја убие

(ВИДЕО) „360 степени“ Денко Малески: Се движиме кон конфликт

(ВИДЕО) „360 степени“ Денко Малески: Се движиме кон конфликт

„Говорот на премиерот Никола Груевски на Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ покажа дека тој не разбира што е демократија. Се плашам дека неподготвеноста да се понесе одговорност и да се седне да се разговара ја води земјата кон конфликт. Обликот и интензитетот на тоа што ќе се случува на улиците не можам да го предвидам“. Ова се

Актуелно

ФОТО: Започна протестот пред Владата поради прикривањето на убиството на Нешковски ФОТО: Започна протестот пред Владата поради прикривањето на убиството на Нешковски
(ВИДЕО) Заев на новинарски прашања: Во Македонија се случува огромно граѓанско обединување (ВИДЕО) Заев на новинарски прашања: Во Македонија се случува огромно граѓанско обединување
Јанкулоска на прес конференција во 17:45 Јанкулоска на прес конференција во 17:45
ВИДЕО: Протестите против полициската бруталност во 2011 ВИДЕО: Протестите против полициската бруталност во 2011
(ВИДЕО) „360 степени“ Денко Малески: Се движиме кон конфликт (ВИДЕО) „360 степени“ Денко Малески: Се движиме кон конфликт
Студентскиот пленум го поддржува протестот за убиството на Мартин Нешковски Студентскиот пленум го поддржува протестот за убиството на Мартин Нешковски
ВИДЕО: „На рапорт со Јофе“ од јуни 2011 – кој го прикриваше убиството на Мартин, кој лажеше, кој манипулираше… ВИДЕО: „На рапорт со Јофе“ од јуни 2011 – кој го прикриваше убиството на Мартин, кој лажеше, кој манипулираше…
И братот на Мартин Нешковски повикува на протест И братот на Мартин Нешковски повикува на протест
ВИДЕО: Сведоштво на очевидец на убиството на Мартин Нешковски ВИДЕО: Сведоштво на очевидец на убиството на Мартин Нешковски
(Бомба 29 – транскрипт):…Вика „се повеќе сум убеден дека навистина се случило“. Дека некој му има дадено „пуна“ и го зденал асално. (Бомба 29 – транскрипт):…Вика „се повеќе сум убеден дека навистина се случило“. Дека некој му има дадено „пуна“ и го зденал асално.
(Бомба 29 – транскрипт) Урко му кажал различни работи на човекот, од ова ти што ми го кажуваш (Бомба 29 – транскрипт) Урко му кажал различни работи на човекот, од ова ти што ми го кажуваш
(Бомба 29-транскрипт) Гордана Јанкуловска за убиството на Мартин Нешкоски: Добро сега. Се случуваат и такви работи, тоа е тоа (Бомба 29-транскрипт) Гордана Јанкуловска за убиството на Мартин Нешкоски: Добро сега. Се случуваат и такви работи, тоа е тоа
(Бомба 29 – транскрипт) Медиумиве што не бранат нема да имаат аргумент (Бомба 29 – транскрипт) Медиумиве што не бранат нема да имаат аргумент
прочитај повеќе
protest-stop(1)[1]
banerbomba29
250x250-01
kozanostra
11120071_828097177266719_6681122230753214372_n[1]

Топ твит

stodasepravi
Copyright © 2013 - сите права се задржани - www.libertas.mk