(Фото) Црвенковски се појави во јавност,примил вакцина

По подолго време самоизолација од јавноста фотографија од поранешниот председател Бранко Црвенковски денеска се појави на социјалните мрежи.
Од фотографијата е јасно дека Црвенковски бил да прими вакцина за имунизација од ковод 19 а во коментарите со фотографијата се наведува дека екс председателот Црвенковски вакцината ја примил во арената Борис Трајковски.
Во Скопската арена денеска се вакцинираше и министерката за одбрана Радмила Шекеринска и моментот на вакцинирањето го сподели на фејсбук со апел до граганите да се вакцинираат и да се заштитат себеси и другите од нејзината околина .

Back to top button
Close