ФОТО: Премиерот чита книга во Собрание

Денеска во Собранието продолжи 81-та пленарна седница на која се расправа за францускиот договор.

За време на дискусиите на пратениците за предлогот, премиерот Димитар Ковачевски си читаше книга.

 

 

Back to top button
Close