Кондовски: Центар за талентирани ученици и Туристички инфо центар

Центар за талентирани ученици и Туристички инфо центар !
Стариот и напуштен објект во близина на Офицерскиот дом ќе го реновираме и адаптираме за да го добиеме #најдоброто за Битола – поддршка за младите таленти !
Во истиот објект ќе биде сместен и Туристичкиот информативен центар во кој стручни лица ќе ја развиваат една од најзначајните гранки за Битола – туризмот !
Само со системски и со целосен опфат на сите категории граѓани и на различни фокусни групи ќе успееме !
Битола ќе го добие #најдоброто !

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close