ВМРО ДПМНЕ- Колку повеќе Артан и дружината си играат фудбал, толку повеќе Македонија е сиромашна


Колку повеќе Артан и дружината си играат фудбал, толку повеќе Македонија е сиромашна. Ова ДУИ на Артан Груби и крими дружината преставува навреда на интелигенцијата на Албанците и Македонците, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ по објавата на Фејсбук на првиот вицепремиер Артан Груби за дрим тим дружбата во неговиот владин кабинет.

„Сега знаеме што прават кога не крадат, си играат фудбал, додека Македонците и Албанците, и сите останати се сѐ посиромашни. Колку повеќе шутеви на оваа крими дружина, толку повеќе загинати на уличниот асфалт“, се нав.едува во соопштението од ВМРО-ДПМНЕ.

Back to top button
Close