10% ПОПУСТ со картичките на УНИБанка

УНИБанка како по традиција и годинава изработи заеднички проект со книжарниците Тримакс, Штедлер, Литература и Топер.

Без разлика каков ќе биде почетокот на школската година, Банката овозможи 10% попуст при купување во книжарниците за корисниците на платежните картички од двата бренда – Мastercard и Visa.

Со оваа кампања УНИБанка им овозможува на  родителите помали трошоци во пазарувањето на школските прибори и учебници, а љубителите на книгата сега имаат можност да уживаат во изборот на својата омилена колекција.

Промотивниот период е од 24.08.2020 до 31.10.2020 година 

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/

комерцијална објава

Back to top button
Close