Импресум

РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТОТ :

Ацо Кабранов

РЕДАКЦИЈА:

Лени Фрчкоска

Зоран Василевски

КОНТАКТ Е-МАИЛ: [email protected]

(информации и контакт за маркетинг ТУКА)

Back to top button
Close