22.10.2021 19:48

  Радев 5 пати зборувал со Меркел на тема С Македонија за време на Самитот на ЕУ

  Бугарскиот претседател вели дека Меркел останала на заложбите Бугарија годинава да го тргне ветото, а…
  22.10.2021 17:30

  Ковид-19: Пријавени седум смртни случаи и 411 новозаразени

  Од починатите, четири случаи се регистрирани во изминатото деноноќие, а три се со датум на смрт од 31 август…
  22.10.2021 14:45

  Османи: МНР никогаш не вршело притисок по однос на содржината на разговорите и одлуките на историската Комисија

  Министерството за надворешни работи никогаш не правело притисок по однос на содржината на разговорите и…
  22.10.2021 14:35

  Северна Македонија од 1 јануари влегува во тројката на претседавачи на ОБСЕ, заедно со Шведска и Полска

  Северна Македонија од 1 јануари влегува во тројката на претседавачи на ОБСЕ, заедно со овогодишниот…
  22.10.2021 13:31

  Шмид: Очекувам земјата да ги спроведе сите препораки од ОДИХР за изборите

  Генералната секретарка на ОБСЕ Хелга Шмид денеска изјави дека секогаш е важно да се спроведат…
  Back to top button
  Close