12 Лица не ја почитувале забраната за движење

Од 00.00 часот до 04.00 часот (04.06.2021) констатирано е дека 12 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (03/04.06.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 142 прекршоци.

Back to top button
Close