24 пријави за сексуална злоупотреба на Академијата за драмски уметности во Хрватска. Суспендиран професор на Филозофскиот факултет

На Академијата за драмски уметности во Загреб пристигнале над 20 пријави за сексуално злоупотребување, а еден професор од Филозофскиот факултет бил суспендиран по пријави од студентки, пишува Јутарњи.

Back to top button
Close