Јајца и камења фрлани кон клубот Борис трети во Охрид, интервенира полицијата

Во моментов ескалира протестот во Охрид против отворањето на клубот „Цар Борис Трети“, пренесува Алсат.

Немирите започнале кога лица од насобраната толпа почнале да фрлаат камења и јајца кон клубот. Интервенирала полицијата која спречила насобраните да се приближат кон просториите.

Back to top button
Close