АА: Лажните моралисти ќе се повлечат од функцијата градоначалник бидејќи ВМРО-ДПМНЕ им вети законски измени

Вisтината за лажните моралисти е дека тие ќе се повлечат од функцијата градоначалник бидејќи ВМРО-ДПМНЕ им вети законски измени.

Со тоа, за неколку дена, законот ќе се промени и наместо предвремени избори на локално ниво, ќе имаме вршители на должност до редовните локални избори. Другите изјави се само за ПР и измама на соработниците.

Ќе видиме уште еднаш дека професори како Намик Дурмиши, заменик-градоначалник, на кои им припаѓа да ја водат Општина Гостивар, ќе биде побарано да се повлечат бидејќи не се соодветни за ВМРО.

*Не бе друже, не е вистина/фантастика е😉*

 

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close