Aца Лукас го откажа концертот во Охрид “Не сакам некој да каже дека се разболел на мојот концерт“

Аца Лукас го откажа концертот кој требаше да се одржи на стадионот „Горица“ во Охрид на 1 август поради како што пишува „ограничувањата поради вирусот, и бидејќи здравјето на публиката е приоритет“.

 

Back to top button
Close