Административците и денеска не работат два часа

И денеска административците наместо на работа  излезгоа на протест пред институциите каде што работат. Шалтерите и денеска два часа беа празни.

Административците од 10 до 12 часот  беа надвор пред институциите.Бараат сите вработени да ја земаат минималната плата која им следува со закон, но и да се усогласат и останатите плати со минималецот

Back to top button
Close