Адвокатот е изненаден од одлуката на судот за одбивање на гаранцијата за Мијалков

Адвокатот на Мијалков, Петар Василев изјави за Телма дека е изненаден од одлуката на судот за одбивање на гаранцијата што ја понуди неговиот клиент, особено затоа што, како што вели, обвинителството ја прифати гаранцијата.

Back to top button
Close