Адвокатот на Мијалков тврди дека пуштањето од притвор е европска вредност  

Звонко Давидовиќ, адвокатот на Сашо Мијалков тврди дека Мијалков нема да се даде во бегство бидејќи дал огромна и досега невидена гаранција, а и претходниот пат кога го немаше станувало збор за медиумско и општествено недоразбирање, а не за вистинско бегство.

-Конечно воведување на европска вредност, искоментира адвокатот Давидовиќ во својата изјава  за Телма.

Повеќе

 

 

Back to top button
Close