Џафери: Јас не ги отворив вратите на 27 април за да го загрозам животот на луѓето

Нема да дозволам да се узурпира Собранието. Нема да дозволам да се вратат сликите од 27 април, вели претседателот на Собранието, Талат Џафери.

„И сега да застанете сите тука и да ми тргате микрофон. Јас не ги отворив вратите да ги загрозам животите на луѓето. Пак ќе повторам зошто Антонио Милошоски е ставен меѓу поледните говорници на листата, кога е прв потписник на интерпелацијата. Затоа што знае дека нема да дојде на ред. Јас ќе продолжам да си ја вршам работата“, вели Џафери

Back to top button
Close