Џафери: Многу пати ме обвинуваа дека Интерпелациите сум ги држел во фиока

Денеска се одржува 77 пленарна седница со Интерпелација за работата на Талат Џафери.

Џафери кажа дека многупати досега го обвиниле дека Интерпелациите ги држел во фиока.

„Да бидам јасен, тие прашања не се однесуваат на мене, туку таква е постапката и денеска предлог на дневен ред е да биде единствена точка Интерпелацијата“, кажа Џафери

Back to top button
Close