Џафери преку смс ги известил пратениците дека Собранието нема струја, утре се слободни

Претседателот на Собранието на Репблука Македонија, Талат Џафери, ги известил пратениците преку СМС – пораки, дека утре нема да имаат никакви активности во законодавниот дом, како и дека интернет страницата на парламентот не е во функција поради прекин на електрична енергија.

„Почитувани пратеници, ве известувам дека за утрешниот ден нема закажани активности“, гласи една од СМС – пораките.

 

Back to top button
Close