Џафери за ТВ21: Засега немам план, кога ќе одлучам тогаш ќе свикам седница

Претседавачот со конститутивната седница во Собранието Талат Џафери за ТВ21 истакна дека засега нема план за тоа кога ќе свика продолжување на седницата.

 

„Врз основа на моите надлежности, кога ќе одлучам тогаш ќе ја свикам. Јас засега немам никакви планови“, посочи Џафери.

Back to top button
Close