Јакимовски: На СДСМ ѝ фалат два пратеници за промена на Уставот

Лидерот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски во денешната епизода на “Тешки муабети” ексклузивно објави дека според неговите информации на власта ѝ фалат уште двајца пратеници за гласање на уставните измени.

Уште двајца фалат, уште два пратеника фалат за да се изгласаат уставните измени. Два предавници според моите информации, а многу често се точни, вели Јакимовски.

 

 

Back to top button
Close