Јакимовски: Општина Карпош има обезбедено заменски наставници

Градоначалникот на општина Карпош денеска поред медиумите изјави дека локалната самоуправа има обезбедено заменски наставници во училиштата и градинките каде што се штрајкува.

Тој истакна дека не е информиран за колкав број на заменски наставници станува збор, но увери дека тоа е коррдинирано заедно со директорите на училиштата. информира дека вработените во градинката Орце Николов

Back to top button
Close