Ако постојат нејаснотии за изградбата на коридорите Ковачевски предлага нов брифинг со новинарите

Премиерот Димитар Ковачевски денеска изјави дека за да бидат разјаснети сите прашања за Договорот за изградба на Коридорите 8 и 10д би можело да биде свикан уште еден брифинг со новинарите.

– Веќе имаше брифинг за новинарите со членовите на Управувачкиот комитет, исто така и на министерот за транспорт и врски и на директорот за јавни патишта заедно со консултантите коишто работеа. Се надевам дека таму беа одговорени сите овие прашања. Доколку имате потреба за дополнителни прашања ќе биде свикан уште еден брифинг со цел да бидат разјаснети сите прашања – изјави денеска премиерот Димитар Ковачевски по посетата на РЕК Битола

Back to top button
Close