Актер ја турнал трудната сопруга од балкон во Њујорк, а потоа се самоубил

Трагедија го шокираше Њујорк. Флоринд Белиу (35), албански актер, ја фрлил сопругата Орнела Белиу (28) од балконот на станот во кој живееле.

Вечерва кога сопругата славела роденден, меѓу двокјата пдошло до конфликт и Белиу ја турнал сопругата пд балконот. Целата сцена ја посведочиле дете мали деца кои живееле со нив.

Кога сфатил што направил, 35-годишниот актер се фрлил самиот од балконот по сопругата.

Засега не се знае што можеби се случило меѓу албанската двојка која го донела трагичниот настан.

Покрената е детална истрага за да се откријат околностите на трагичниот настан.

Back to top button
Close