Алтернатива во вторник ќе одлучува за поканата на Заев  

Во вторник ќе заседава Ценералното претседателство на Алтернатива во однос на поканата за средба од страна на премиерот Зоран Заев. Ова од Алтернаѕивс го потврдиле денеска за „Фокус“.

Тогаш Централното претседателство на Алтернатива ќе донесе одлука дали да прифати да разговара за соработка и евентуален влез во Владата.

Back to top button
Close