Амбасадата на САД го честита 8 Септември – Денот на независноста

Амбасадата на Соединетите Американски Држави на Фејсбук го честита 8 Септември – Денот на независноста на Република Северна Македонија.

-Од сите нас во Амбасадата испраќаме честитки по повод 31 година од вашата независност. Честит ден на независноста, се вели во честитката.

Back to top button
Close