Анџелина Џоли и Салма Хаек се во изолација

Од „Дизни“ потврдија дека целиот тим е во изолација, бидејќи постои сомневање дека биле во контакт со вирусот.

Актерките Анџелина Џоли, Селма Хаек, но и Џема Чан, Лорен Ридлоф се во изолација, а со нив и режисерката на филмот Клое Жао.

Сепак, тоа не значи дека филмската екипа ќе биде целосно отсутна, тие ќе присуствуваат на сите настани поврзани со филмот преку онлајн вклучување.

За среќа, ниту еден од нив сѐ уште не покажува симптоми.

Сфативме дека екипата на филмот „Eternals“ е во контакт со заразените со коронавирус. Ја тестиравме целата екипа и иако сите се негативни, решивме да преземеме мерки на претпазливост“, велат од „Дизни

 

Back to top button
Close