Јанчева кон Муцунски: Вака ли во Европа, со заплашување? Ваквиот чин е одраз на немоќ

Поранешната претседателка на Советот на град Скопје, Љубица Јанчева утрово сподели фотографија на која може да се забележи дека безбедноста на граѓаните е загрозена.

На фотограгиќфијата може да се забележи дека автомобилот и ишкртан со пур пена

 

„Вака ли мои сограѓани во Европа🤔 Со заплашување?

Почнавте со чкртање…утрово ова?
Ваквиот чин е одраз на немоќ, градоначалнику Timco Mucunski безбедноста на граѓаните од другата опција е загрозена“, напиша Јанчева.

Вака ли мои сограѓани во Европа🤔 Со заплашување?
Почнавте со чкртање…утрово ова?
Ваквиот чин е одраз на немоќ, градоначалнику Timco Mucunski

Back to top button
Close