Aндреј ќе ја претставува Македонија на Мистер Пацифик Универс

4

Андреј Боцевски 22 години од Скопје ќе ја претставува Македонија на интернационалниот избор „Мистер Паџифик Универзс“( “Mister Pacific Universe”) кој ќе се одржи во фебруари 2021 година во Перу, Јужна Америка. Андреј е висок 188 см, тежок 78 гг и тренира боречки вештини. Во моментов работи како модел за повеќе македонски брендови, а работи во казино Фламинго Скопје. Неговите фотографии можете да ги видите на официјалната страна на Мистер Пацифик Универс на интернет

 

 

Back to top button
Close