Ангеле Сотировски нов в.д. директор на ЈП ”Паркови и зеленило”

Ангеле Сотировски е назначен за нов в.д. директор на Јавното Претпријатие ”Паркови и зеленило”, по спогодбениот престанок на функцијата на досегашниот директор Ардијан Муча.

Ангеле Сотировски е дипломиран економист со повеќегодишно работно искуство во Јавното Претпријатие ”Паркови и зеленило”, каде е вработен од 2009 година.

Back to top button
Close