Ангов со помош на радари и Гранична полиција се справува со несовесните посетители – „Вакво непочитување на мерки во Дојран никогаш не ни се случило“

Ни се случува максимално непочитување на мерките, ова е нешто невидено досега во Дојран, откако вчера во градот дојдоа околу 15.000 посетители.

Вклучена е Граничната полиција, се казнуваат луѓето кои ги има во поголеми групи, без маски, не се држи растојание – за ,,Фокус” раскажува Анго Ангов, градоначалникот на Општина Дојран.

 

повеќе

Back to top button
Close