Јанушев: Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови

Носителот на листата од ВМРО-ДПМНЕ во Изборна единица 3 Игор Јанушев порачаува дека правда мора да има и најавува дека ќе го укинат извршувањето на куќи и станови.

Македонија е заробена држава. Нема правда, нема систем. Се обврзуваме на:

– Нулта толеранција на корупција и непотизам во правосудството;

– Ветинг во правосудството;

– Проверка на имотна состојба на носителите на јавни функции;

– Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови.

 

 

 

Правда мора да има!

Македонија е заробена држава. Нема правда, нема систем.Се обврзуваме на: ✅Нулта толеранција на корупција и непотизам во правосудството✅Ветинг во правосудството✅Проверка на имотна состојба на носителите на јавни функции ✅Ќе го укинеме извршувањето на куќи и станови

Posted by Igor Janushev on Среда, 08 јули 2020

Back to top button
Close