Апасиев: Ова со апсењето ви е показна вежба што им се случува на новинарите кога имате вмроиден министер за внатрешни

Фејсбук статус на Димитар Апасиев, претседател на Левица

– Ова со апсењето на новинарот ФУРКАН САЛИУ ви е показна вежба шо ќе им се дешава на новинарите кои ќе откриваат корупција ко ќе имате вмроиден министер за внатрешни

Back to top button
Close