Апелацискиот суд Скопје ги одложи седниците закажани во Кривичниот оддел на 24, 25 и 26 јуни

 Апелацискиот суд Скопје ги одложи сите јавни седници и расправи закажани во Кривичниот оддел на 24, 25 и 26 овој месец.

Од Апелацискиот суд информират дека странките и јавноста дополнително ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници.

Back to top button
Close