Арбиенби воведува забрана за забави

Арбиенби денеска објави дека забранува забави во сите објекти на својата листа. Компанијата исто така најави и ограничување на сместувањето до максимум 16 луѓе.

Арбиенби соопшти дека ја менува својата политика за забавите за време на пандемијата со новиот коронавирус за да се овозможи одговорно патување.

Сепак компанијата нагласи дека разгледува евентуални исклучоци од ограничувањата за хотелите кои се на нејзината листа.

Back to top button
Close