Aрсовска многу лажела велат од ВМРО ДПМНЕ и ја прашуваат дали превозот во Скопје ке биде со бугарски автобуси

Денес требаше Арсовска да излезе и да понуди решение, но таа два дена смислувала што да излаже. На сите прашања што се однесуваат на ВМРО-ДПМНЕ одговорот е не, велат од опозицијата

Back to top button
Close