Арсовска се појави на седница за советнички прашања откако реагираа советниците

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска не присуствуваше од почетокот на седницата наменета за советнички прашања во Советот на Град Скопје.

На тоа реагираа советниците од владејачката СДСМ, при што, Арсовска се појави после завршувањето на паузата.

Back to top button
Close