Арсовски: Ќе го направиме Вардар пловен – Од Ѓорче до Лисиче ќе понудиме бродски транспорт

Кандидатот за градоначалник на Скопје од Комунистичката партија на Македонија – Титови сили, Горан Арсовски во вечерашната дебата на ТВ 24 рече дека доколку тој стане градоначалник на Скопје, ќе го направи Вардар пловен.

-Ќе го направиме Вардар пловен од Ѓорче Петров до Лисиче и на граѓаните ќе им понудиме бродски транспорт, рече Арсовски.

Back to top button
Close