Аврамовски од „Сите за правично судење“:Веројатно е „Таргет-Тврдина“ да застари

По одлуката на Апелацискиот суд Скопје да ја укине првостепената пресуда за случајот „Таргет-Тврдина“ и да го врати предметот на повторно судење, директорот на невладината Коалиција „Сите за правично судење“, Дарко Аврамовски, смета дека повторно може да се очекува долга првостепена постапка во Основниот кривичен суд Скопје и оти е веројатно дека ќе настапи застарување на предметот.

Back to top button
Close