Автомобил излета од патот после Стража кон Кичево – во тек спасувачка акција

Автомобил најверојатно со скопски регистарски ознаки вечерва излетал од патот Кичево-Гостивар, дознава 4NEWS.mk

Во моментов кај селото Колари во тек е спасувачка акција за извлекување на автомобилот кој излетал од патот и паднал во река.

На терен има пристигнато и механизација со чија помош во овие моменти треба да започне извлекувањето на автомобилот.

Поради несреќата на патот Кичево-Стража има мал застој.

 

Back to top button
Close