Бебе на 1 година почина од коронавирус во Бугарија

Во последните 24 часа, 93 луѓе починаа од коронавирус во Бугарија.

За жал, меѓу нив е и едногодишно девојче. Тоа починало на Инфективната клиника на Универзитетската болница Свети Ѓорѓија.

Back to top button
Close