Бектеши: Вашиот Ј.К. што ве финансира грее базени и копа криптовалути, вие си го знаете

Министерот за економија, Крешник Бектеши кажа дека цената на ел. Енергија е зголемена само во четвртиот блок.

Министерот за економија, Крешник Бектеши кажа дека цената на ел. Енергија е зголемена само во четвртиот блок.

Бектеши на седницата за пратенички прашања кажа дека граѓаните ќе плаќаат исти цени за струја, а некои и помалку.

„Греат базени, копаат криптовалути. Го знаете и самиот, Ј.К. Не е Јелена Карлеуша. Вашиот, што ве финансира. Денеска се жалите зошто ние ги браниме граѓаните во првиот, вториот и третиот блок“, кажа Бектеши.

Back to top button
Close