Бесплатен паркинг во Скопје во следните три дена, „Пајак“ службата ќе работи за празниците

Сите паркинг места на Општина Центар ќе бидат бесплатни утре (сабота), задутрњ (недела) и в понеделник.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата ќе продолжи на 09.01.2024 година (вторник) со вообичаено работно време.

Депото на „Пајак“ службата на ЈП ПОЦ ќе работи 24/7 за време на празниците

Back to top button
Close