Бесплатна поддршка за злоупотребените девојки од членовите на „Јавна соба“

Oнлајн платформатa за анонимно советување „Разговор.мк“ со мрежа од над 30 лиценцирани психолози се понуди да овозможи бесплатно советување и психолошка поддршка на сите девојки чија доверба била злоупотребена од членовите на групата “Јавна Соба”.

-Сакаме ова да допре до што е можно поголем дел од жртвите за да знаат дека има безбедно место на кое може да добијат поддршка, велат од порталот.

Заинтересираните можат да побараат помош на „Разговор.мк“.

Back to top button
Close