Без вода Инџиково, Хиподром и хотел „Белви“

Без вода денеска од 11 часот се корисниците од Инџиково, Хиподром и хотел „Белви“ во Општина Гази Баба.

Како што информира jавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на ул.„15“ во селото Инџиково (покрај каналот).

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Back to top button
Close