Бислимовски штеди струја: Поради проблем со тежината одам по скали а не со лифт

Регулаторната комисија за енергетика се придржува кон обврската за штедење на струја, рече денеска на прес конференција, првиот човек на РКЕ, Марко Бислимовски.

Тој пред новинарите објасни дека се штеди и на осветлување и на климатизација а рече дека не го користел ниту лифтот.
„Јас се качував по скали а не со лифт. Имам и проблеми се тежината, сакам да намалам, па користам скали“ – рече Бислимовски.

Back to top button
Close