Битиќи: БРТ не може да биде поштетен за Скопје од автобуси стари 30 години

Вицепремиерот вели дека системот на јавниот превоз во Скопје е од 1980 година, а она што му треба на главниот град е решенија од 2040 или 2050 година за каков што го смета проектот за БРТ

Back to top button
Close