БНР: Содржината на протоколот нема да биде објавена денеска

Се очекува протоколот да биде објавен во наредните денови, веројатно по утрешната средба на постојните претставници во ЕУ во Брисел

Содржината на протоколот што денеска во Софија ќе го потпишат министрите за надворешни работи на Северна Македонија и Бугарија, Бујар Османи и Теодора Генчовска, нема да биде позната, пишува БНР.

Flags of Macedonia FYROM and Bulgaria with a EU flag in the middle

Според медиумот, се очекува протоколот да биде објавен во наредните денови, веројатно по утрешната средба на постојните претставници во ЕУ во Брисел.

 

Back to top button
Close