Бојмацалиев: Вработените во МВР ќе добијат бонус плата од 36 илјади денари

Бојмацалиев додаде дека до 2017 година не биле исплаќани бонус платите, но од 2017 година до денеска сите бонус плати се исплаќаат редовно, а така ќе се продолжи и во наредниот период.

Back to top button
Close