Боки 13 со првото селфи на слобода, после повеќе од 4 години

Бојан Јовановски, познат како Боки 13 објави фотографија на својот Фејсбук, прво селфи на слобода.

„Првото селфи на слобода после повеќе од 4 години. Господ на помош, прво и најважно здравје, па потоа се ќе си дојде на свое место. Благодарам на сите добронамерни луѓе за поддршката и убавите зборови за целиот изминат пеколен период“ напиша Јовановски.

Тој доби прекин на казната поради лошата здравствена состојба во која се наоѓа, а за која Кривичниот суд добил лекарски извештаи од повеќе клиники и доктори.

 

Back to top button
Close